saknar

I natt vaknade jag med en stor klumpp i magen... tårarna brände i ögonen och jag skulle vilja sätta mig upp och bara skricka..
känslan av maklöshet och sorg är grym.. fan storebror var är du när jag behöver dig som bäst... de är mycket som jag skulle behöva diskutera med dig om... en del jag behöver dina råd i... och sen är de en del av mig som behöver sin storebror... saknar dig enormt...
kan inte förstå varför du skulle behöva dö... att inte du skulle få finnas med..,De är liksom inte rättvist..
 
jag försöker kämpa på brossan.. precis som jag tror att du skulle vilja.. försöker leva livet precis som du skulle gjort..
men ibland ekar tomheten så stort att förnuftet lite suddas ut..
 
idag ska jag ta en dag och bara umgås med mig själv... reda ut mina tankar och funderingar...

en stund för mig själv i tysthet...
 
 
 
 
 
 
 
 

små saker stora problem..

En del saker ta man så mycket för givet.. allt från stora saker som att kunna gå springa cykla.. till mindre saker som att klä sig gå på toa eller få hjälp i säng..
Till just sånna saker om man verkligen tar för givet.. som att vifta bort en fluga eller ta bort en mygga..
klia i ögat.. eller peta bort saker man fått mellan tänderna..
 
just idag tänkte jag på detta när jag hjälpte lucas nu i morse.. jag hjälpte honom upp tog fram frukost han ville ha.. och han började äta.. jag ta tvungen att gå på toa *mm mamma behöver de oxå*  då kallde lucas högt jag frågade va de va och han skrek "de är en geting här skynda dig"..
och då i de ögonblicket fanns ju inget viktigare än att hjälpa honom..
 
vi försöker tänka på att lägga fram hans flugsmällare men ibland liksom glömmer man de.. just för att man tar de för givet när man kan röra både sina armar och ben.. att vifta bort en fluga kan bli så svårt
 
 
 
..
 
 
 
 

sophies student

 
 
 

ett tag sedan

de va ett tag sedan jag skrev en blogg men jag känner nu att jag saknat de.. inte för att jag vill expndera min lycka eller ha sympatier för minaa sorger Utan mer för att få ur mig lite av de jag känner och upplever och inte alltid gå omkring och bära på de..
 
Sommaren är här och man kan ju bara gilla detta...i allafall när solen lyser och man kan vara ute i solen..
 
I går va de en sådan dag som de va lite halvmoln men ändå varmt.. lucas hade ass och vi bestämde oss för att göra en Roadtripp. Första stoppet blev Åhus och glassbåten.. de är ett måste varje år besöka denna och käka glass. sen körde vi ner mot österlen.. vi stannade till på en outlet i brösarp där lucas hittade div ting.. sen körde vi i såg vidare till kivik där vi käkade middag ...

kivik är en himla fin liten by så vi sög i oss av allt de vackra vi såg
 
när vi ikom hem hade molnen lättat lite så vi.. jag lucas och sophie utlöste vattenkrig... . behöver förlorade :-)
 
Lucas som vann vattenkriget hängde med sophie till byn .. de fick en mysig stund tillsammans..
..
På kvällen när maken klippt gräset blev min revanch för de förlorade vattenkrigen mot barnen... jag förklarade krig mot maken... ett vattenkrig jag vann!!
 
de låter kanske tokigt men man blir inte förgamal för att leka :-)
 
 
 
 
 

RSS 2.0