Grattis Pappa

Idag skulle pappa min fyllat år.. Idag skulle ni haft en härlig födelsedagsfest...
Nu sitter jag här och undrar hur jag blivit eller vem jag varit idag om min pappa fått varit med mig genom livet..
Om hans vägledning och goda ord på någotvis förändrat mig ..
och de är klart att de gjort de är klart att jag varit en annan män sättg får aldrig veta hur de är att vara 43 och pappas flicka,,
och visst de är på ett sätt sorgligt..även om jag inte vet vad de är jag saknar på de viset
jag vet att jag saknar min pappa så
 
saknar att vara flickan barnet dottrern även om jag bara va 6 år när pappa dog så saknar jag känslan av att få ha honom hos mig..
 
pappa
jag hoppas att du har de bra.. du har ju mamma och kurre hos dig.. även din bror så jag hoppas att ni haft en härlig underbar födesledagfest att du bliit firad som bara den i himelen..
jag önskar att jag fått ordna fest för dig.. att jag fått överraska dig med en fin middag..
 
 
pappa min pappa...

Onsdagens funderingar

Sitter och tänker lite så här på middagen en onsdag.. Löven börja gulna på björkarna och vinden är om än varm så är de höst.. de är lite småkallt ibland... funderar på livet i allmänhet.. snart kommer lucas hem och sen ska han åka och bada.. jag har massor att göra med assistansen och planering... men jag har ingen motiviation ingen ork igen gnista..
jag borde packa men inte de har jag gjort heller...jag har en lång lång "what to do lista" och jag har inte bockat något alls på de...börjar undra vad de är med mig??
Har liksom ingen lust.... känner mig trist och hängig...
 
Idag ska lucas åka och bada... han va så glad i går.. han hade fått sin Iphad som han ska ha i skolan.. Nu ska lärare och assar gå utbildning och man ska kolla igen vilka appar han är i behov av.
hjälpmedel ska vara smidiga och lättat att komma åt.. de ska inte vara klöddigt att anvädna de och jag tror att just en "padda" är bra till lucas.. de är smidigt att bara plocka fram och de är enkelt att ta med sig..
 
 
 
nehä de va ju de dära med packa..
vi åker ju på lördagmorgon och de är ganska ganska bra att ha lite kläder
 
 

Base on a true life

De är inte alltid så lätt att inför främmnade människor förklara/berätta hur de fungerar eller hur de är att ha assisten eller ha ett barn med spec behov..
Man kan se de från många olika håll.. jag ser de så klart från mitt håll som mamma..Konstigt vore de annars,,
mina barn är mitt allt.. och visst är de så att de är Lucas som har assisten Men de är ju så att vi lever alla med att ha assisten..
Vi har då oxå alla i familjen ett sätt att se de på och olika uppfattningar på detta med ass.
Storasyster som ibland vill vara med sin lillebror.. mamma som ibland vill vara med sin son..Familjen som vill familjen..Lucas som ibland bara vill vara Lucas.. som Ibland vill vara tonåring och stänga in sig på rummet och spela musik högt högt
Som vill slå igen dörren så de hörs som om hela dörren rasar in
När den dagen kommer som vill smygröka Som vill skolka..
Hur kan man göra de när man har någon runt sig.. När man har en ass som varje morgon "ser till" så att han kommer i tid
Känslan av att bli arg. be något va tyst eller försvinn när man i nästa stund behöver hjälp på toa,,
att ha begränsningar på olika vis..någon som vet allt om en.. som ska synas ibland med inte ibland..
 
 
Att inte som andra i hans ålder kunna "hänga" med någon kompis hem efter skolan..
Hur kommer detta att påverka lucas??
 
jag kommer aldrig att få veta hur de är att ha en gående lucas att vara mamma till 4 gående barn de vet jag inte.. jag vet inte hur de känns att inte ha något att vänta på.. menar då att jag alltid har en massa på gång.. väntar på röntgen väntar på läkare Väntar på ssk .. väntar på svar,,
Möte möte möte..
jag vet inte hur de är att inte försvara mitt sätt att vara min situation att leva jag vet inte hur de är att vara spontan i den uträckningen att en dag inte ha något inbokat..
För de kommer jag inte ha..
de är så de kommer alltid finnas något att göra..något svar jag vill ha Någon som ska ringa tillbax.. något som ska fixas..
 
Och nu låter de som jag gnäller men nej de är inte så..
jag gnäller inte för ratt jag har ass jag gnäller inte för att jag väntar på något jag gnäller inte för att jag är på möte
jag gnäller inte för.
 
Jag vet inte hur de är att inte vara mig.. och jag vill inte veta.. jag trivs ganska bra som de är..
 
 
 

ska du med och flya :-)

snart väldigt snart åker vi på en härlig resa.. en resa till varmt land eller ö men sol bad och bara njuta på schemat.. och om jag längtar "Gissa"
 
 
 
Nästa vecka ska jag bara vara,, eller jag ska städa lite här hemma Förbereda inför resan växla pengar gå på apoteket och packa,,, men visst lät de bättre med att säga att "nästa vecka ska jag bara vara"
 
I morgon ska jag bowla med trevliga männsikor. de kommer att bli en toppen kväll de har jag bestämt...

RSS 2.0