..

En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit”.
”Vilken varg vinner?”, sa barnet.
”-Den du matar”, sa den gamle mannen

Good times come and good times go, I only wish the good times would last a little longer.

Hejsan fredag..
De va ett tag sedan vi såg... närmare bestämt en vecka sedan.. och mycket har hänt.. I måndag blev Lillastora hunden opererad,, Mitt hjärta gick sönder där ett tag när jag inte visste om hon klarat sig.. Du vet ju vad våra hunder betyder för oss så tanken på att en av den inte skulle finnas är hemsk. Jag vet att dagen kommer men jag hoppas den dröjer länge..
Denna veckan va den sista veckan Lucas har sommarlov.. han har haft en bra lov och han har hittat på mycket.. Du vet ju att han hade lite tufft i höstas med operation av sina fötter.. men jag tycker han kämpat rejält och kommit tillbax.. Han va i lund denna veckan oxå.. tre dagar.. BRH betyder mycket för honom.. ja för hela familjen.. de har varit ett stor stöd.
 
De är som vanigt mycket bollar i luften här i Neverland.. mycket med hjälpmedel och bostadanpassning nu i höst så vi hoppas att de blir som vi tänkt så livet flyter på lite lättare. .
 
Nu är de snart semeter för oss.. snart åker vi på resa till Rhodos.. gissa om vi ska njuta, ta de lugnt och ladda upp med ny energi..
 
ja du vet ju hur de brukar vara här, kära fredag...vi ses snart igen..

RSS 2.0