Som Som Sommaren

Nu ätligen har den kommit sommaren...de är varmt och skönt ute och man känner hur man boostar energi när man är ute.. allt blir så mycket lättare och man tänker mesta dels goda tankar.. de är sommar och de känns bra..
 
Lucas min lilla son har minsann haft otur .. försst satte han i halsen för snart tre veckor sedan.. han belv rädd och jag blev rädd.. en vecka senare fick han feber och blev jätte dålig.. han va matt och trött o över en vecka och fick antibiotika.. 
han kunde inte vara med och bada och han fick vara sparsamt med att vara i solen..Nu har han hämtat sig och han va på badet igen i Tisdag... 
 
och då.. lilla gubben slog han sin tå i kanten så hela naglen satt på trekvart.. ont som bara den hade han så ett läkarbesök och röntgen på tån som tur va inte va bryten... naglen dock illa som den satt men läkaren tyckte inte man skulle bråka med lucas för mycket och ta bort den.. satt den så satt den trilladen den så ja trillada den..
Lucas har klart haft ont i tån och i går trillade naglen..
obehagligt ..
 
nu tycker han dock att de känns lite bättre.. de är inget som liksom hänger upp sig och inget som fastnar. men de är ju just inget...
 
Idag har vi varit i stan och kollar Sean Banan.. kanske inte en jätte favis eller jo de är han.. han har ett bra budskap om att alla kan vara kungar i sitt rike och att man ska vara sig själv och älska sig själv..
 
sen är de mycket rumpa och bajs men dock ett bra budskap..
 
Nu är de kväll igen.. har skött mina syslor för dagen så jag kan med gott samvete krypa ner i sängen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0