Framsteg

Att leva med lucas är en makalös resa.. de är inte bara bråk och tjas med kommun eller försäkringskassan.. de är mycket glädje oxå.. Även om jag givetvis önskar att denna hemska olycka aldrig hänt så är de så vårt liv ser ut och de är som de är. De vi kan göra är de bäst av de mesta..
 
Lucas blev nästan precis exat för ett år sedan opererad i sina ben Han hade då gips i sex veckor som han inte fick belasta på.. Detta gjorde ju klart att han tappade mycket av sin styrka.. han har sedan haft de tungt att jobba ikapp detta och i takt med att han blir starkare i sina muskler ökar oxå spändheten..
han äter medicin för sin ökade spänningar med musklerna är starka på fel vis om man så säger..
som kompliment till medicinen får han Botoxsprutor.. detta har man då inte gett honom sedan operationen i fjol så hans ben va rejält spända och stela..han fick ju då botox för två veckor sedan och man brukat se effekt två till tre veckor efter åt.
 
i går märkte han själv att de va mycket lättar att gå.. han kunde till och med hoppa ett kort hopp..
 
hela lucas har liksom mogoan han vet tex när han ska lägga sig om kvällen så idag körde han i på badrummet och bortsa sina tänder. sen rullade han in på sitt rum och stängde sina datorer,, och flyttad sig över till sängen..
¨'
för oss 'är detta magi... jag är överlycklig,för just detta att vara så spänd i sina ben men ändå orka och kunna ta tillbaka lite av kontrollen..
   själklart är vi med honom men att han tar insiativ ovh vill och våger...de är stort.. han ska påalla viss utvecklas och framför allt ska hans utveckla sin självständighet....och sitt självbestämmande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0